lördag 9 juli 2011

Dag 13 - Lördag, men inte mycket mer

Tydligen har det kunnat vara lite svårt att läsa artiklarna, så idag gör jag ett försök att förbättra läsbarheten på nya bilder. Tar nu mera bilderna med digitalkameran istället för med mobilen.


 Att ett intressant inslag om en ny timmerlastbilsvåg skulle komma från just Stockaryd är ju trevligt, och att den 24 meter långa vågen gör Stockarydslivet lite mer spännande förstår ju var och en.
För en månad sedan placerades en klocka värd 400 kr på Nyhemsskolan. Den är nu, till allas förvåning, stulen.
Då vi tidigare fått veta att höglandsborna ofta faller och slår ihjäl sig, kan man inte annat än att hålla med den Anebybo som kräver åtgärdande av en grop i vägen i närheten av Aneby station. Gropen (som utifrån bilden ser ut att vara ungefär 2 meter lång, 3 meter bred och ±2 cm djup) menas vara farlig vid mörker eller för synskadade och har utsatt de boende för livsfara i flera månader.
Författaren, diktaren och vispoeten Pälle Näver hyllas årligen av Pälle Näver-sällskapet den 12:e juli. Man kan tycka att det är lite makabert att fira Pälles födelsedag på en kyrkogård, men Pälle Näver-sällskapet vet nog hur man roar sig.







Håll nu tummarna för att morgondagens inlägg håller lika hög kvalitet som förra söndagens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar