onsdag 6 juli 2011

Dag 10 - Knepet med att flyga är att slänga sig mot marken och missa

Antalet dagar mitt i den småländska granskogen blev just tvåsiffrigt. Utöver ett rejält blodsockerfall strax innan lunch har idag varit en dag som alla andra. Vad gäller Tidningen hade jag fel, det handlade inte alls om djur. Klantiga högländare däremot:

Höglandets räddningstjänstförbund har nämligen tröttnat på att Nässjöbor ramlar så mycket, och undrar nu vad det kan bero på. Lutar marken? Är gravitationen aningen mer spontan här? Finns det en korrelation till antalet sålda bananer, eller är höglandsbor helt enkelt en samling klantar?
Vissa Forserumsbor är inte nöjda med antalet räkningar, och tar således saken i egna händer. I Forserum har länge månadens räkningshög avgjort statusen i stammen, och nu tror lokala missionärer att interna stridigheter bland infödingarna stundar.
I serien "Tidningen - Ditt lokala Gestapo" kommer här ett rykande färskt inslag: Vem har råd att flytta? På en halvsida i Tidningen redovisas alla senast gjorda husaffärer.









Fortsatt trevlig kväll! (Eller fortsatt trevlig dag om du läser det här på dagen/förmiddagen/nån gång runt lunch/efter lunch/strax innan middagen)

2 kommentarer:

  1. Det är väl faktiskt lag på att fastighetsaffärer ska redovisas i ett officiellt medium?

    SvaraRadera
  2. Ofan? Det var ju lite töntigt...

    SvaraRadera