torsdag 7 juli 2011

Dag 11 - Fyllnad är inte samma sak som innehåll

Börjar närma mig halvtid, det är varmt och jobbet känns bra. I dagens tidning hittar man som vanligt brottsnotiser och nöjen, som sig bör:

Det här med följetonger verkar ligga Tidningen varmt om hjärtat. Idag får vi en utförlig beskrivning av händelseförloppet kring borttappandet av ännu en plånbok. Som igår är det en glömsk herre inblandad. "Ja hej, har jag kommit till Tidningen? Ja nu ska ni få höra något fantastiskt..."
En Mariannelundsbo har tappat bort sin moped nån gång under våren. Mer exakt hur, när, eller för den delen var mopeden blivit stulen är oklart...

...i likhet med nästa notis.
Jag vill inte komma med falska påhopp och förtal, men vågar ändå påstå att Tidningen är lite dålig på att fylla alla sina sidor då en notis om en gräsklippande sommarjobbare som råkat köra över lite blommor i Helsingborg får så här mycket uppmärksamhet.
Det verkar inte finnas tillräckligt med spontana åsiktsyttringar i Tidningens brevlåda så här i semestertider. Då får man göra det näst bästa och köpa åsikter från TT Spektra.
Slutligen kommer här en reklam för Björnholmen, som är lite som hela höglandets folkets park. Den här helgen lockar de med dragplåster som "Blender", "Walströms" och "Vi tar ej kontokort!"
















Nu blir det kväll, ses imorgon!

1 kommentar:

  1. Nu är det ju inte så att de som tappat/förlorat sina plånböcker och annat gods ringer till tidningen och berättar. Tidningen ringer till polisen och frågar om något har hänt. (De som förlorar gods måste i regel göra polisanmälan för att skydda sig mot kontokortsbedrägerier och på uppmaning av försäkringsbolag) Troligtvis har inget uppseende hänt mer än förlorade plånböcker, stulna cyklar. Tidningen ser tydligen något nyhetsvärde i det hela och publicerar "nyheten".

    SvaraRadera